Politica de transport

Bine ați venit pe BabyToBee.net!

Suntem bucuroși să vă oferim o gamă variată de produse pentru bebeluși și mămici, iar pentru a vă facilita cumpărăturile, ne-am asigurat că politica noastră de transport este convenabilă și prietenoasă cu bugetul.

Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei:
Pentru a vă răsplăti loialitatea și pentru a vă oferi o experiență de cumpărături plăcută, oferim transport gratuit la comenzile cu o valoare de peste 250 lei. Astfel, puteți adăuga produsele preferate în coș și, la finalizarea comenzii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile de livrare. Acest serviciu este disponibil pentru comenzile livrate în orice locație din țară.

Transport în toată țara cu cost de 17 Lei:
Înțelegem că, uneori, comanda dvs. poate să nu atingă valoarea minimă pentru transportul gratuit. De aceea, avem o opțiune convenabilă pentru toți clienții noștri. Indiferent de locația din țară în care vă aflați, puteți beneficia de livrarea comenzii dvs. la doar 17 lei. Aceasta înseamnă că veți primi produsele dorite direct la ușa dvs., la un cost rezonabil și accesibil.

Termen de livrare:
Ne străduim să procesăm comenzile cât mai rapid posibil, astfel încât să vă bucurați de produsele comandate în cel mai scurt timp. Termenul de livrare poate varia în funcție de locație și de volumul comenzilor, dar de regulă, veți primi produsele în 2-7 zile lucrătoare.

Urmărirea Comenzilor:
Pentru a vă păstra la curent cu stadiul comenzii dvs., veți primi un număr de urmărire prin e-mail, pe care îl puteți folosi pentru a verifica în timp real unde se află coletul dvs.

Vă mulțumim că ați ales BabyToBee.net pentru a vă împărtăși bucuria de a crește un copil minunat. Ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii și să ne asigurăm că produsele ajung în siguranță la dvs.

Echipa BabyToBee.net