Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe BabytoBee.net, site-ul operat de HARMONY NEST SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții.

1. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Toate informațiile și conținutul disponibile pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri video, software, designul și aranjamentul general al site-ului, sunt proprietatea HARMONY NEST SRL și a furnizorilor săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a conținutului acestui site este interzisă și poate încălca drepturile de autor, drepturile de marcă și alte legi.

2. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

HARMONY NEST SRL își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimina orice parte a acestor Termeni și Condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări reprezintă acceptarea dvs. a Termenilor și Condițiilor modificate.

3. Informații Personale și Confidențialitate

Pentru a afla cum colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe site.

4. Comenzi și Plăți

Prin plasarea unei comenzi pe BabytoBee.net, confirmați că sunteți de acord să plătiți prețul total specificat pentru produsele sau serviciile respective. Toate plățile vor fi procesate în siguranță prin metodele de plată acceptate pe site.

5. Returnarea Produselor

Dacă nu sunteți mulțumit de produsele primite, aveți dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, conform prevederilor legale. Pentru detalii privind procedura de returnare, vă rugăm să consultați Politica noastră de retur disponibilă pe site.

6. Limitarea Responsabilității

BabytoBee.net și HARMONY NEST SRL nu vor fi responsabile pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințele rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre.

7. Legi Aplicabile și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile din România. Orice dispută care poate apărea în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Vă mulțumim că ați ales BabytoBee.net pentru achizițiile dvs. online. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@babytobee.net